Tech + Surf

Aprenentatge mitjançant l’entorn digital

Lloc

SLigo, la capital de la regió del nord-oest, és una de les ciutats més grans d’Irlanda. Està a 200 km de Dublín i a 140 km de Galway. En destaca el teló de la muntanya de Benbulben, les platges brillants, els turons verds i els boscos, on s’hi realitzen activitats a l’aire lliure inigualables.

Les platges de Sligo s’han convertit en un lloc predilecte per als surfistes que persegueixen les onades que provenen de l’Atlàntic.

El programa d’estiu de Sligo es focalitza en conèixer i gaudir d’aquest paratge i també aprofita al màxim l’activitat de surf a Strandhill, una de les principals destinacions de surf d’Europa.

Com a monuments més destacats hi ha l’estàtua del poeta irlandès William Butler Yeats del segle XX, l’Abadia de Sligo i les dues catedrals catòliques.

L’oci és també part important de la ciutat amb moltes botigues i festivals que es celebren durant tot l’any. Un petit racó irlandès que val la pena ser visitat. 

Dates

Del 13 – 27 de juliol

Edats

De 12 a 17 anys.

Escola - metodologia - activitats

IT Sligo està ubicat en un únic campus modern de 72 hectàrees i està en constant evolució per omplir les necessitats dels estudiants del segle XXI. Tot està a poca distància, inclòs el centre de Sligo.

Tots els edificis del campus tenen aules grans amb llum natural i cada aula disposa de l’última tecnologia moderna per complir els nostres programes millorats en tecnologia.

L’escola que organitza tot el curs té una llarga experiència ensenyant anglès a alumnes internacionals.

És una escola d’idiomes especialitzada per la tecnologia i es basa en l’ensenyament de l’anglès a través de projectes de mitjans digitals. Aquest enfocament la fa ser una escola única en aquesta especialitat.

  • Els alumnes reben el welcome pack abans d’arribar al centre.

  • Ensenyament 100 % digital.

  • A la classes s’elaborarà un ePortfolio – Aplicacions de tauletes per a l’aprenentatge d’idiomes – Recursos d’aprenentatge basats en núvol desenvolupats per FL.

  • Alumnes han de tenir tablet o smartphone.

  • Els alumnes treballen cooperativament, en grups de 3 o 4.

  • Les tasques a desenvolupar són – Disseny de llocs web – Realització de pel•lícules i edició – Blogs i mapes interactius.

  • Aquests treballs es publiquen i els pares poden veure la feina a temps real.

  • L’escola contracta monitors per assistir a l’aula amb la finalitat d’ajudar als professors. Això, vol dir més reforç per als alumnes que necessitin ajuda tecnològica, així com pròpia de llengua.

  • Les excursions del cap de setmana estan lligades amb les activitats de classe, per tant els alumnes seguiran aportant informació al eportfolio mitjançant les tablets o smartphone.

Allotjament

En família perquè és una bona oportunitat de conviure amb nadius i integrar-se en la seva cultura
i manera de viure. Aquestes famílies són molt conegudes per l’escola, ja que treballen durant tot el curs acollint estudiants de grups de mini estades o alumnes de secundària que hi passen tot el curs.

Es dorm, esmorza i sopa amb la família, els dinars són tipus pícnic. El diumenge és un dia lliure que els joves poden aprofitar per passar-ho en família o quedar amb els seus amics a la ciutat. La majoria de les famílies viuen fora de la ciutat, i cada dia els condueixen cap a l’escola, i per a aquells que viuen al municipi poden anar directament a l’escola. Sempre animem als alumnes a iniciar el contacte amb la família d’acollida abans d’arribar a Irlanda.

Tardes i activitats de lleure

El programa de tarda està dirigit per professors
i instructors esportius qualificats. Les activitats dirigides pels professors estan planificades entorn d’un resultat d’aprenentatge basat en la geografia, la història, la biologia, la literatura i la cultura locals, tant antigues com modernes. Aquestes activitats s’organitzen en grups tenint en compte l’edat i al nivell. Un vespre a la setmana els alumnes tenen una activitat extra després de l’escola. És a dir,
quan acaben l’escola i després de les activitats, els alumnes es queden per participar d’una activitat com una discoteca, un viatge en vaixell o una nit cultural.

 

Excursions (dimecres i dissabtes)

Un dels principals atractius del programa de Sligo és l’activitat de surf. Cada dimecres anem a navegar mig dia i els diumenges hi ha l’opció de fer surf addicional.

Tots els dissabtes els alumnes viatgen en autocar privat en una excursió d’un dia complet fora de
Sligo. Alguns dels llocs que visitem inclouen la natura i el paisatge meravellosos que ofereix Irlanda; Galway, ciutat de Dublín, Donegal, per exemple. Els diumenges, els alumnes residencials fan una excursió local de tot el dia a la zona de Sligo.

Preus

2.190€ Tot inclòs

Horari

Open mind 2022

Reserva la teva plaça