Anglès per adults
a Dublín

Dublín City Campus

 2021

Dublín

Dublín City Campus està situat al cor de Dublín, un dels llocs més vibrants i històrics d’Europa i l’escola és un dels edificis educatius més moderns del sector amb instal·lacions totalment adaptades digitalment per treballar amb metodologia centrada en la comunicació, la col·laboració i les habilitats tecnològiques. Aquest centre està perfectament ubicat per a estudiants que vulguin explorar la ciutat de Dublín i gaudir de tot el que pot oferir.

Per l’aprenentatge de la llengua no és una escola d’idiomes tradicional, sinó una escola amb tecnologia millorada i especialitzada en l’ensenyament de l’anglès a través de projectes de mitjans digitals amb un fort enfocament al desenvolupament de la col·laboració i habilitats comunicatives.

Els programes per adults estan dissenyats amb un propòsit; personal, social, professional i acadèmic. Destaca també la importància de l’autonomia de l’aprenent i els cursos conviden a l’alumne a assumir la responsabilitat del seu progrés, ajudar-los a desenvolupar les seves habilitats d’aprenentatge.

Curs d'anglès per a adults

El curs per a adults es divideix en tres etapes segons nivell d’anglès. En cada etapa els criteris d’actuació són especificats pel Trinity College de Londres.

Life Skills through English | Levels A2 to B1​

L’etapa inicial del curs està dissenyada per ajudar les persones a viure a Dublín a través de l’anglès i afrontar-les amb èxit amb totes les situacions que sorgiran a la feina, a casa i socialment. Té com a objectiu ajudar a desenvolupar les habilitats comunicatives i a part a conèixer i viure la cultura irlandesa en anglès.

English for Professional Communication | Levels B1 to B2

La segona etapa està dissenyada per a professionals que volen desenvolupar la seva parla i escriptura, així com les habilitats comunicatives en un entorn internacional i tecnològic. L’objectiu és ajudar els participants a comunicar-se eficaçment en anglès per poder progressar professionalment.

Foundation for Study through English | Levels B2 to C1

La tercera etapa està dissenyada per preparar a les persones perquè tingui èxit estudiant en un país de parla anglesa. L’objectiu és equipar els alumne per comunicar-se eficaçment en anglès per poder progressar acadèmicament.

Més informació

Si vols més informació de cursos per a adults, ja sigui a Dublín, o altres ciutats d’Irlanda o del Regne Unit, pots contactar sense cap compromís.

Open mind 2022

Reserva la teva plaça