Curs escolar o trimestre. Secundària i Batxillerat

Irlanda

 Curs 2022 – 23

Irlanda

Situat al nord d’Europa, Irlanda és un país amb molta natura i paisatges d’una bellesa sense igual i considerat un dels països més tranquils i segurs de la UE.

Curs escolar o trimestre.

Irlanda sempre ha estat una destinació molt escollida per els alumnes, ja que és ideal per fer una immersió en un institut o escola. El sistema educatiu irlandès és força semblant al nostre i això implica que els alumnes s’integrin ràpidament. El Departament d’Educació reconeix i convalida els estudis de manera automàtica.

Cursos

El Departament d’Educació Irlandès dissenya el programa d’estudis en tres cicles: Junior Certificate (1r, 2n i 3r d’ESO)
Transition Year (4t d’ESO)
Leaving Certificate (1r i 2n de Batxillerat).
Coincidint amb el nostre sistema educatiu.

Lloc

Athlone/ Sligo / Dublin / Cork / Galway/ Killarney / Limerick / Kinsale / Bray / Shannon / Kilkenny/ Cashel / Carlow

Dates

El curs acadèmic és de setembre a finals de maig. És possible fer un trimestre o un curs sencer.
Vacances: Nadal i Setmana Santa.

Escoles

Escoles públiques (l’allotjament és amb família) o escoles privades (l’allotjament pot ser amb famílies o bé allotjament residencial tipus internat). El cost de cada escola és diferent, hi ha escoles mixtes i d’altres només de noies o nois.

Allotjament

  • Família: Els estudiants que són acollits per famílies locals irlandeses, tenen una habitació individual i viuen en règim de pensió completa. Per als joves viure en un família els permet integrar-se de ple en la vida quotidiana i la cultura d’una família autòctona.

  • Residència: Es tracta dels centres més prestigiosos del país on els estudiants tenen l’oportunitat d’integrar-se plenament a la vida quotidiana escolar. Els estudiants de les residències dels internats reben allotjament i manutenció dins l’entorn escolar, els seus dies estan organitzats de manera que compaginen els estudis acadèmics amb les diferents activitats que es puguin organitzar dins del centre (esports, teatre, música, …)

Supervisió del tutor

La presència d’un tutor local ajuda a mantenir una estreta relació amb els estudiants i els acompanya en tot allò que necessitin. El tutor s’encarregarà de supervisar la integració dels joves i el seu rendiment escolar.

Activitats

Tots els centres escolars disposen d’un excel·lent programa d’activitats extraescolars, com excursions i esports, entre altres.

  • 4 mesos (finals d’agost a desembre/de gener a finals de maig): a partir de 8.500€
  • Any escolar sencer: a partir de 13.000€

Aquests preus són orientatius, ja que depèn del tipus d’escola (pública o privada) i de la localitat (població petita, ciutat mitjana o la ciutat de Dublín i rodalies).

Els nostres clients opinen

Open mind 2022

Reserva la teva plaça