Soft skills per adolescents

Centra’t en les teves habilitats per a convertir-te en un millor líder

 Nivell anglès requerit: de B2 a C2

El Programa de direcció 7Skills està dissenyat per a preparar a adolescents al món real de demà.

Entrant en el lideratge com una pràctica reflexiva que necessita un desenvolupament propi continu. Aquest programa treballarà 7 temes principals:

Construcció d’equips, escolta activa, comunicació eficaç, creativitat, empatia, carisma i pensament crític.

Lloc i dates

Oundle, del 2 al 16 de juliol

Oundle és una localitat petita de 5.000 habitants situada a 110 kilòmetres al Nord de Londres.

La principal activitat de la locali- tat són les escoles de primària
i secundària i la vida estudiantil durant tot l’any.

Edats

De 9 a 17 anys.

Team building

És imprescindible que els alumnes entenguin
com la creació d’equips pot ajudar a construir-
nos un futur millor. Un bon equip està format per introvertits, extrovertits i moltes personalitats i fortaleses diferents. Les activitats de creació d’equips permetran als alumnes aprendre més sobre ells mateixos.

Active Listening

En paraules de Dalia Lama: “Quan parles, repeteixes el que saps. Quan escoltes, aprens alguna cosa nova”

Què fa la diferència entre un directiu mitjà d’un gran líder? La capacitat d’un líder per connectar-se amb els membres de l’equip mitjançant habilitats suaus (Active Listening) promou una comunicació sana entre els líders i els membres de l’equip i estableix les bases per a la confiança.

Effective Comunication

L’efectivitat de la comunicació no es defineix per la comunicació mateixa, sinó per la resposta. Comenceu a pensar a qui intenteu arribar, què voleu que facin, com respondran i, fins i tot, “què els hi passa a ells?” Per convertir-vos en un millor comunicador.

Creativity

La creativitat en un context de lideratge és la capacitat de crear i trobar solucions innovadores, especialment en situacions complexes o de ràpid canvi. Els líders creatius tenen una forma de pensar artística: idees innovadores i disposats a fallar moltes vegades per descobrir el que realment funciona!

Emphaty

L’empatia és la capacitat d’entendre l’experiència,
la perspectiva i els sentiments d’una altra persona. L’empatia ens permet saber si realment s’arriba a les persones que intentem arribar i és, sens dubte, una qualitat essencial per al lideratge competent.

Charisma

Els líders carismàtics solen poder veure les diferències entre el que una organització ofereix al seu equip i el que l’equip necessita de l’organització. Creen visions que es poden entendre fàcilment, cosa que donarà lloc a un equip motivat que està disposat a treballar per aconseguir un objectiu comú.

Critical Thinking

Els pensadors crítics són curiosos i busquen trobar què i per què hi ha darrere de cada proposta. Adopten perspectives diferents i en veuen el potencial. Els pensadors crítics tenen una creativitat que els permet veure oportunitats on els altres veuen obstacles, adonar-se d’un potencial on els altres no ho poden i aprofitar oportunitats mitjançant una presa de decisions ràpida.

soft-skills2

Allotjament

En residència. Les habitacions poden ser individuals, dobles o triples i estan allotjats amb nacionalitats mixtes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyants.

Classes

Els professors imparteixen classes en anglès basades en les competències i excursions. Les classes de lideratge són al matí i per equips i per la tarda hi ha les sessions per parlar de les excursions i visites culturals.

Activitats

Cada tarda i cada vespre els alumnes participen de les activitats, concursos, balls, competicions i jocs varis on la dinàmica que es segueix provoca la comunicació i interacció entre tots els participants de diferents nacionalitats. Així com, la relació de grup.

Els “Activity leader” organitzen activitats i visites atractives per a tots els alumnes, i també donen suport als professors amb les classes per preparar les excursions. Acompanyen als alumnes en totes les seves activitats i sortides.

Sortides culturals i excursions

Leicester, Stamford, Oxford, Strafford upon Avon, Warwick, London i Great Yarmouth.

soft skills per adolescents

Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges-excursions i transport de l’aeroport a Oundle i de Oundle a l’aeroport. Bitllet d’avió Barcelona- Birmingham-Barcelona i assegurança de viatge.

2290€ 
Del 2 al 16 de juliol
Tot inclòs

Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges-excursions i transport de i a l’aeroport a Oundle. 
Vols i assegurança de viatge.

Open mind 2020

Reserva la teva plaça