Soft skills per adolescents

Centra’t en les teves habilitats per a convertir-te en un millor líder

 Nivell anglès requerit: de B2 a C2

El Programa de direcció 7Skills està dissenyat per a preparar a adolescents al món real de demà. Entrant
en el lideratge com una pràctica reflexiva que necessita
un desenvolupament propi continu. Aquest programa treballarà 7 temes principals: Construcció d’equips, escolta activa, comunicació eficaç, creativitat, empatia, carisma i pensament crític.

Cheltenham ens ofereix unes fantàstiques instal·lacions per inspirar l’aprenentatge i també per relaxar-se i divertir-se. És el nostre centre nou per al 2022!

Lloc i dates

Cheltenham,
del 20 de juliol al 3 d’agost

Cheltenham College ha estat educant joves des de 1841. Atorgat amb edificis impressionants i situats al cor d’una de les ciutats balnearis més boniques d’Anglaterra. És realment una ubicació extraordinària per als nostres programes.

Edats

De 12 a 17 anys.

Team building

És imprescindible que els alumnes entenguin
com la creació d’equips pot ajudar a construir-
nos un futur millor. Un bon equip està format per introvertits, extrovertits i moltes personalitats i fortaleses diferents. Les activitats de creació d’equips permetran als alumnes aprendre més sobre ells mateixos.

Active Listening

En paraules de Dalia Lama: “Quan parles, repeteixes el que saps. Quan escoltes, aprens alguna cosa nova”

Què fa la diferència entre un directiu mitjà d’un gran líder? La capacitat d’un líder per connectar-se amb els membres de l’equip mitjançant habilitats suaus (Active Listening) promou una comunicació sana entre els líders i els membres de l’equip i estableix les bases per a la confiança.

Effective Comunication

L’efectivitat de la comunicació no es defineix per la comunicació mateixa, sinó per la resposta. Comenceu a pensar a qui intenteu arribar, què voleu que facin, com respondran i, fins i tot, “què els hi passa a ells?” Per convertir-vos en un millor comunicador.

Creativity

La creativitat en un context de lideratge és la capacitat de crear i trobar solucions innovadores, especialment en situacions complexes o de ràpid canvi. Els líders creatius tenen una forma de pensar artística: idees innovadores i disposats a fallar moltes vegades per descobrir el que realment funciona!

Emphaty

L’empatia és la capacitat d’entendre l’experiència,
la perspectiva i els sentiments d’una altra persona. L’empatia ens permet saber si realment s’arriba a les persones que intentem arribar i és, sens dubte, una qualitat essencial per al lideratge competent.

Charisma

Els líders carismàtics solen poder veure les diferències entre el que una organització ofereix al seu equip i el que l’equip necessita de l’organització. Creen visions que es poden entendre fàcilment, cosa que donarà lloc a un equip motivat que està disposat a treballar per aconseguir un objectiu comú.

Critical Thinking

Els pensadors crítics són curiosos i busquen trobar què i per què hi ha darrere de cada proposta. Adopten perspectives diferents i en veuen el potencial. Els pensadors crítics tenen una creativitat que els permet veure oportunitats on els altres veuen obstacles, adonar-se d’un potencial on els altres no ho poden i aprofitar oportunitats mitjançant una presa de decisions ràpida.

soft-skills2

Allotjament

En residència. Les habitacions poden ser individuals, dobles o triples i estan allotjats amb nacionalitats mixtes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyants.

Classes

Els professors imparteixen classes en anglès basades en les competències i excursions. Les classes de lideratge són al matí i per equips i per la tarda hi ha les sessions per parlar de les excursions i visites culturals.

Activitats

Cada tarda i cada vespre els alumnes participen de les activitats, concursos, balls, competicions i jocs varis on la dinàmica que es segueix provoca la comunicació i interacció entre tots els participants de diferents nacionalitats. Així com, la relació de grup.

Els “Activity leader” organitzen activitats i visites atractives per a tots els alumnes, i també donen suport als professors amb les classes per preparar les excursions. Acompanyen als alumnes en totes les seves activitats i sortides.

Sortides culturals i excursions

Bath, Cardiff, London, Oxford

Les mesures de seguretat clau inclouen:

  • Personal /staff durant les 24h i tota l’estada. (inclosos els primers auxilis)
  • Bona comunicació i vincles amb metges locals i hospitals.
  • Els professors i monitors viuen a les cases amb els estudiants
  • Tot el personal té comprovacions d’antecedents com política de contractació segura
  • L’escola col·labora amb totes les normes de seguretat i simulacres contra incendis
  • Compliment total amb el govern del Regne Unit sobre normativa vigent

Horari

soft skills per adolescents

Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges-excursions i transport de l’aeroport a Oundle i de Oundle a l’aeroport. Bitllet d’avió Barcelona- Birmingham-Barcelona i assegurança de viatge.

2.550€ Tot inclòs

Inclòs:
Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges- excursions i transport de i a l’aeroport/ Cheltenhan.

Bitllet d’avió i assegurança de viatge.

*preu de la lliura a 1,17€

Open mind 2022

Reserva la teva plaça