Immersió a Irlanda

Programa

La base d’aquests programes és el fet que els estudiants no resideixen en una escola, centre residencial o alberg, sinó que gaudeixen d’una autèntica experiència irlandesa, allotjant-se amb una família d’acollida acollidora i amigable, immergint-se en la llengua anglesa i la cultura irlandesa.

Els estudiants són ubicats en famílies d’acollida amb nens del mateix gènere i edat, es corresponen amb cura en termes d’interessos i aficions, i l’èmfasi es posa en participar en la vida diària de la família i en les activitats.

També garantim que no hi haurà cap altre estudiant/persona de la mateixa nacionalitat a la família d’acollida.

Demanem a les nostres famílies que imaginin com desitjarien que tractessin i entretinguessin al seu fill si estigués amb una família d’acollida en un altre país, i després que tractin cada estudiant de la mateixa manera.


Lloc i dates

Diferents localitats d’Irlanda

Individual

Una, dos, tres setmanaes durant el mes de juliol

 

Edats

De 12 a 17 anys.


Allotjament: Família

Família (Immersió)

Durant aquest programa d’immersió a Irlanda, els nostres estudiants es allotjaran a casa d’una família local irlandesa. En aquesta família no hi haurà altres estudiants de la mateixa nacionalitat, i el nostre estudiant tindrà una habitació individual. Les famílies poden estar situades en qualsevol part del país.

 

L’estudiant passarà a formar part de la família d’acollida i compartirà el seu dia a dia. Visitar familiars o amics de la família, anar al supermercat, veure pel·lícules o practicar esports són només algunes idees de les activitats que els nostres amfitrions podrien fer en la seva rutina diària.

Programa i classes

Aquest programa hi ha l’oportunitat de realitzar una immersió total i de seleccionar les següents opcions:

FAMÍLIA AMB CAVALLS:

En aquesta modalitat, els estudiants han de tenir experiència muntant a cavall. L’objectiu del programa és que els alumnes participin diàriament en activitats conjuntes amb la família mentre practiquen un mínim de 8 hores a la setmana amb els cavalls. El nombre de cavalls de la família varia considerablement: es poden trobar famílies amb molts cavalls o, pel contrari, que només en tinguin dos i un d’ells sigui el que estigui disponible per a l’estudiant. A més de muntar a cavall, els estudiants també participaran en el cuidat dels animals i en altres tasques relacionades amb el manteniment del jardí o d’una zona concreta. Serà imprescindible portar: casc, protecció per al cos, botes i pantalons per muntar. Prèviament, es demana a l’estudiant que enviï un vídeo mostrant les seves habilitats muntant a cavall.

 

VIURE EN UNA GRANJA:

Els estudiants tindran l’experiència de conviure amb una família irlandesa i, al mateix temps, cuidar dels animals de la granja, col·laborant en diverses tasques. El volum de treball depèn del tipus de granja i de l’època de l’any (per exemple: pasturatge, granges de làctics, de xais o granges mixtes). Les famílies involucren els estudiants en tasques necessàries i que puguin ser de la seva preferència. Les granges estan ubicades en àrees rurals d’Irlanda. És possible que la família tingui fills/filles que, en alguna ocasió, podran tenir edats similars a les dels estudiants. Les habitacions podran ser individuals o aptes per compartir amb l’altre nen/nena membre de la família. Els estudiants s’integren completament a la família, acompanyant-los en les sortides familiars, socials i en el seu dia a dia (per exemple: visites a parents i amics, compra al supermercat, veure pel·lícules, practicar esports, etc.). Les famílies amfitriones d’aquest programa poden ser de qualsevol part d’Irlanda.

IMMERSIÓ EN FAMÍLIA

Immersió en família a Irlanda Diverses localitats (Irlanda). Irlanda La base del programa d’estada en família i la principal clau del seu èxit és que els estudiants no resideixen en una escola, centre residencial o un altre tipus d’allotjament en grup, sinó que gaudeixen de l’experiència integral de viure amb una família irlandesa.

L’estada amb una família d’acollida està dissenyada perquè els estudiants aprenguin anglès a través d’una immersió total en un entorn d’expressió anglesa. També permet als estudiants conèixer la cultura irlandesa mentre tenen una experiència divertida i, sovint, fent amistats duradores amb la família d’acollida. Aquest programa es centra en la participació de l’estudiant en la vida i les activitats quotidianes de la família. Això es desenvolupa en qualsevol zona del país.

La selecció de les famílies es fa en base a l’edat, els interessos i les aficions dels nostres estudiants. Comptem amb famílies arreu d’Irlanda, preparades i amb moltes ganes d’acollir estudiants i compartir amb ells el seu dia a dia, les seves costums i ensenyar el seu poble o ciutat.

 

Sortides i excursions

És important destacar que els nois i noies que es aventurin en aquest programa d’immersió estaran en constant contacte amb persones locals i realitzaran totes les activitats que faci la seva família d’acollida, de manera que l’experiència sigui intensiva. Menjars Els estudiants tenen totes les menjades incloses. Transport Els estudiants volaran a Dublin. Allà els estarà esperant un transfer privat que els portarà fins a la seva família d’acollida.

Preu


2 setmanes:  consultar. Depén del programa

El preu inclou:

  • Trasllats d’anada i tornada a destí
  • Programa
  • Allotjament
  • Pensió completa
  • Assegurança mèdica i de responsabilitat civil.
  • Acompanyant del monitor
  • Bitllet d’avió d’anada i tornada
  • Trasllats a l’aeroport
  • Assessorament en la selecció del programa
  • Telèfon d’emergència 24h

Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente

Open mind 2024

Reserva la teva plaça