Bedales

Potenciar habilitats individuals per treballar en equip i l’oralitat.

Bedales es troba en un entorn rural molt agradable que forma part de la zona del Parc Nacional de South Downs. Situat a Petersfield, i no està gaire lluny des dels principals aeroports i té trens directes a Londres. Fundat per l’autor anglès i l’educador John Haden Badley el 1893, Bedales es diu que va ser el primer internat coeducatiu públic a Anglaterra. El seu un entorn pintoresc el fa perfecte lloc per gaudir d’un estiu veritable anglès.

Lloc i dates

Bedales. Anglaterra

Potenciar habilitats individuals per treballar en equip i l’oralitat. Grup amb professorat acompanyant

Grup: del 24 de juliol al 7 d’agost

Edats

De 13 a 18 anys.

Programa

Els programes d’estudis que seguirem a Bedales tenen un enfocament acadèmic que pretén desbloquejar el potencial del cervell, creant entorns d’aprenentatge positius i potenciant el llenguatge habilitats amb classes divertides i comunicatives.

La visió i experiència docent es basen en coneixements del món de la neurociència. Tots els programes promouen una mentalitat de creixement i un aprenentatge basat en tasques, amb èmfasi per empoderar els estudiants perquè vegin el positiu potencial de creixement tant en ells mateixos com en els altres.

Els professors són qualificats, amb experiència i formats per oferir el nostre propi pla d’estudis d’acord amb la nostra visió. Cobrim tots els nivells d’aprenentatge d’anglès, des de A1-C1

La nostra feina és assegurar-nos que els programes s’adaptin a les preferències dels alumnes i amb la nostra experiència i entorn propici, tenim tots els elements necessaris per fer-ho possible.

Els líders d’activitats són dinàmics i fan a un gran esforç per garantir que l’empatia amb els alumnes, porti a tenir activitats divertides, esports, competicions i excursions amb èxit.

Volem que cada moment amb nosaltres sigui bonic i per recordar, buscant la relació amb alumnes d’altres nacionalitats i barrejar-se amb les noves amistats, immersos en la cultura britànica i passar-ho molt bé mentre ho fem.

Classes

Els professors imparteixen classes en anglès basades en les competències i excursions. Les classes són al matí i per la tarda hi ha les sessions per parlar de les excursions i visites culturals.

Activitats

Cada tarda i cada vespre els alumnes participen de les activitats, concursos, balls, competicions i jocs varis on la dinàmica que es segueix provoca la comunicació i interacció entre tots els participants de diferents nacionalitats.

Els “Activity leader” organitzen activitats i visites atractives per a tots els alumnes, i també donen suport als professors amb les classes per preparar les excursions.

Allotjament

Residència.
Les habitacions poden ser individuals, dobles o triples i estan allotjats amb nacionalitats mixtes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyant.

Excursions

Brighton, Wincheter, London, Thorpe Park

Preu

2 setmanes.
2.675 € 

El preu inclòs

 • Allotjament.
 • Pensió completa.
 • 15 hores de classe d’anglès setmanals.
 • 2 excursions de dia sencer per setmana.
 • Vols d’anada i tornada a Barcelona.
 • Trànsfer aeroport.
 • Assegurança mèdica, d’accidents i responsabilitat civil.
 • Telèfon emergències 24h.
 • Seguiment del curs per part d’InterEstades.
 • Professorat acompanyant durant tota l’estada.
 • Reunió preparatòria abans de la sortida.

 

Horari

Open mind 2023

Reserva la teva plaça