No hi ha dubte que la millor manera d’aprendre anglès és practicar-lo.
Personalment penso que mantenir un bon nivell d’anglès al nostre país no resulta gens fàcil, ja que per la “vida normal” no el necessitem. Tot i que cada vegada més és present en tot el que fem, ens falta millorar. 


Aquests dies de confinament, podem trobar algunes estones per dedicar-nos hi una mica i fins i tot poder-lo parlar a travès de classes online, amb amics d’altres països, o utilitzant les diferents webs que hi ha a internet. 

A hores d’ara, tots i totes, més o menys tenim ja les nostres rutines i les anem seguint el millor possible.

Una d’aquestes rutines que pots seguir és millorar i repassar el teu nivell d’anglès. Així que, si t’interessa, vaig fer un mini recull de les webs que he utilitzat alguna vegada, ja sigui per estudiar, com per preparar classes.
Són les webs que tinc més a mà en aquests moments, tot i que n’he utilitzat i en consulto d’altres. Tots sabem que a internet hi ha una infinitat de recursos i de vegades el que ens porta més feina és destriar el que millor ens pot anar.

Aquí teniu la petita tria. Espero que us agradin i us siguin força útils!!

https://es.lyricstraining.com/
Lyrics Training és una forma fácil i divertida per millorar les habilitats en idiomes estranger a través de vídeos musicals i lletres de cançons. També té un mode “Karaoke” que et permet cantar i gaudir de les lletres completes.

https://breakingnewsenglish.com/
Breaking News English és un dels principals llocs per aprendre anglès. Aquest lloc web recull articles sobre notícies actuals, els simplifica i després construeix una àmplia varietat d’activitats sobre el tema central de l’article. Hi notícies classificades en 7 nivells de dificultat, amb activitats en línia per millorar la teva escolta, successos d’actualitat, etc.

https://www.bbc.co.uk/learningenglish
Aquí trobaràs un exhaustiu conjunt de materials per a estudiants d’anglès, des del nivell intermedi fins a l’avançat, tot procedent del servei BBC World. Utilitza històries i notícies simplificades per presentar l’anglès en el seu context. La nostra secció es sens dubte ‘6 minute English’.

 

https://learnenglish.britishcouncil.org/es
Jocs, històries, activitats d’escolta i gramàtica, tot gratis des del mundialment conegut British Council. És fantàstic per als nens, adolescents i tots aquells interessats en anglès per a negocis. També és un recurs fantàstic per a professors. Hi ha podcasts i aplicacions mòbils disponibles per la seva descàrrega gratuïta des del lloc web. És el meu lloc preferit!!

 

http://www.mansioningles.com/
Mansión de Inglés cobreix tots els nivells des de principiant fins a avançat i és probablement un dels llocs més populars per nosaltres. Aquí trobaràs infinitat de materials disponibles i molts d’ells en espanyol, de gran ajuda especialment per als nivells més elementals.

 

http://www.autoenglish.org/
Autoenglish és un gran recurs per a estudiants de parla hispana que estudien anglès. Ofereix exercicis interactius i gratuïts que poden imprimir-se, incloent gramàtica, modismes (idioms), phrasal verbs, llenguatge informal i també els errors més típics.

Webs