Rugby Camp

Rugby school

És un prestigiós centre a la ciutat de Rubgy i del comptat de comtat de Warwickshire.

Rugby School, fundada el 1567, és un dels internats més antics del país i està ple d’història.

Han estudiat moltes persones conegudes com Lewis Carroll: el famós autor d’Alicia en el país de les Meravelles, o també, William Webb Ellis, qui va inventar el joc de rugbi.

És una escola gran, ben situada, segura i amb unes fantàstiques instal·lacions per poder fer el nostre programa d’estiu.

La ciutat també té una mida perfecta, ja que ofereix tot el que es pot necessitar com supermercats, botigues al carrer, serveis i una àmplia gamma de llocs per menjar i prendre un cafè.


Lloc i dates

Rugby, juliol i agost. Possibilitat de fer una, dos o tres setmanes.

Rugby és una ciutat del comtat de Warwickshire, al mig-oest d’Anglaterra, situada a la vora del riu Avon. Posseeix una població de 61.988 segons el cens del 2001. La ciutat és coneguda per ésser el lloc de naixement del rugbi, es va començar a jugar a l’escola local i, en fer-se popular, es va exportar a altres països.⁠

Edats

De 9 a 17 anys.


Metodologia

La metodologia és variada, amb projectes i jocs, centrant l’atenció en les habilitats comunicatives orals. Hi ha tres hores de classe cada matí. Els alumnes s’agruparan segons el nivell d’anglès. Es barregen les nacionalitats de la classe el màxim possible per fomentar la comunicació en anglès i l’amistat.

Adjunt horaris de les activitats, classes i viatges.

Les classes estan preparades i pensades a través de neuro-didàctica, on combinant les emocions,
l’atenció, la memòria, l’aprenentatge, la cooperació, la pràctica, els jocs i la creativitat dels alumnes s’aconsegueix gaudir i interioritzar la nova llengua junt amb altres cultures.

Activitats

Cada tarda i cada vespre els alumnes participen de les activitats, concursos, balls, competicions i jocs varis on la dinàmica que es segueix provoca la
comunicació i interacció entre tots els participants.
Així com, la relació de grup. L’anglès és la llengua comuna que facilitarà aquesta comunicació i relació, degut principalment per les diferents nacionalitats dels alumnes.

Allotjament

En residència perquè és una bona oportunitat de conviure amb nens i nenes d’altres països. Hi ha cases-residència dins del campus i en cada residència hi ha grups d’alumnes de vàries
nacionalitats. Les habitacions poden ser individuals, dobles o triples. Els banys són compartits i la proporció és de 1 per cada 5 alumnes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyants.


Viatges / Excursions

Stratford Upon Avon – Blists Hill – London – Birmingham – Coventry o Worcester – Bristol


Preus

2 setmanes: 1.995€ + vols

Inclòs
Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges, excursions i transport de l’aeroport a Rugby d’anada i tornada.

No inclòs
Bitllet d’avió Barcelona-Birmingham-Barcelona i assegurança de viatge.

*Preu canvi de la lliura és de 1,15€

Horari

Open mind 2021

Reserva la teva plaça