British Experience in Nottingham

Passem una nit a Londres i dos dies complets
Experiència internacional amb cultura britànica.

Lloc

Trent college - Nottingham

Nottingham: és un municipi del Regne Unit, que pertany al comtat de Nottinghamshire, del qual és la capital. Situat a la regió de East Midlands, és travessat pel Trent, que va des de Stoke-on-Trent fins al Humber i és l’únic riu anglès que va cap al nord.

Trent College continua sent l’epicentre de records inoblidables i aventures increïbles per a nosaltres. Amb modernitat i tradició fusionades de manera fluida, Trent College és conegut pels equipaments esportius. Els extensos camps d’esports, tant de gespa com de pistes esportives de tot temps, oferint moltes oportunitats per gaudir de moltes activitats esportives i socials.

Trent College serveix com a porta d’entrada per explorar Regne Unit. Des de la seva ubicació estratègica a Midlands, ens embarquem a viatges i destinacions icòniques com Cambridge i York, oferint una experiència única de la cultura i la història britàniques.

Trent College

Trent College té uns terrenys extensos prop de Nottingham, la llar de Robin Hood. Aquest centre acull estudiants internacionals durant els mesos de juliol i agost. Consta d’instal·lacions totalment equipades i adaptades.


El campus es troba a 15 minuts de la ciutat.

Dates

Del 7 al 21 de juliol  (grup)
Del 4 al 18 d’agost

Edats

De 8-12 i de 13 a 18 anys.

Programa i classes

El programa es basa en una metodologia variada, amb projectes i jocs, centrats en les habilitats de comunicació oral. Es fa al campus de Trent College, un lloc ideal per aprendre anglès i que està a 15 minuts de la ciutat de Nottingham. 
Hi ha tres hores de classe cada matí i l’ambient internacional està garantit, ja que cada any contem amb una mitja d’alumnes de 40 països diferents.

Després de classe es podran retrobar amb els amics per gaudir del programa d’activitats de tarda i de després de sopar.

En aquest programa els grups són molt reduïts, ja que hi ha una ràtio de 6 alumnes per monitor.

Allotjament

L’allotjament és en residència i les habitacions són individuals o dobles amb nacionalitats mixtes. Banys compartits per cada dues o tres habitacions.

Excursions

 • Estada d’una nit a Londres amb 2 dies complets
 • Visita al centre Viking Jorvik de York i passeig turístic
 • Visita turística a Cambridge amb recorregut en vaixell
 • Visita a Alton Towers

 

Com a novetat aquest any, estem encantats d’oferir una aventura d’una nit al cor de Londres!

Dos dies complets immersos en la vibrant capital, amb un viatge a la Noria de Londres, un recorregut turístic i visites als llocs més emblemàtics de Londres.

No només això, sinó que també teniu una invitació al Ball, que tindrà lloc a bord del Golden Sunrise, un majestuós vaixell amb 240 amarratges que navega pel llegendari riu Tàmesi. Gaudeix d’una nit de ball, jocs i de la impressionant vista dels carrers de Londres mentre el sol es pon. Reservat exclusivament per a nosaltres, aquesta experiència promet ser inoblidable. Aquesta excursió està inclosa i única en la seva mena us ofereix una petita mostra de la vida a la capital del país, creant records preuats que duraran tota la vida.

Tens ganes de viure aquesta extraordinària experiència a Londres?

Horari

Preus

2 setmanes:
Del 7 al 21 de juliol:

3.360€ 


El preu inclou:

 • Trasllats d’anada i tornada a destí,
 • Professor/a acompanyant d’InterEstades (grup)
 • Programa
 • Allotjament
 • Pensió completa
 • Assegurança mèdica i de responsabilitat civil.
 • Al·lèrgies alimentàries: celíac/sense gluten, intolerant a la lactosa.
 • Vols i tasses aeroportuàries

El preu no inclou:

 • Assegurança de cancel·lació
 • Pocket money
Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente
Open mind 2024

Reserva la teva plaça