Medieval Experience

Passem una nit al castell de Warwick, una experiència medieval per recordar.

Lloc

Trent college - Nottingham

Nottingham: és un municipi del Regne Unit, que pertany al comtat de Nottinghamshire, del qual n’és la capital. Situat a la regió d’East Midlands, està travessat pel Trent, que va des de Stoke-on-Trent fins Humber i és l’únic riu anglès que va cap al nord. El campus està a 15 minuts de la ciutat.

Trent College

El Trent College té uns amplis entorns a prop de Nottingham, la casa
de Robin Hood. Aquest centre acull alumnes internacionals durant els mesos de juliol i agost. Consta d’unes instal·lacions totalment equipades i adaptades. En aquest link es pot veure el centre i les activitats que porten a terme durant el summer camp www.samiad.com/locations/trent-campus

Aquí hi ha la pàgina web on es pot veure qui són i com treballen.
www.samiad.com

Dates

Del 24 de juliol al 7 d’agost (grup)

Edats

De 9-12 i de 13 a 18 anys.

Cursos

MULTI ACTIVITY CAMP: 15 hores de classe per setmana + activitats diverses + viatges.

INTENSIVE ENGLISH PROGRAME: 22 hores de classe per setmana. Especialització per la preparació d’examens oficials. Activitats + viatges.

Allotjament

En residència. Les habitacions són individuals o dobles amb nacionalitats mixtes. Banys compartits per cada dos o tres habitacions.

Viatges i excursions

Cambridge, Alton towers (parc d’atraccions i més), Warwick overnight stay, Outdoor adventure day.

Nit al castell de Warwick consisteix en visitar i explorar el castell medieval, fer activitats tant a dins com a fora, sopar i dormir dins del recinte. Aquí us poso un vídeo mostra https://www.warwick-castle.com/accommodation/ stay-at-warwick-castle.aspx

L’activitat a l’aire lliure serà una excursió diària a Holme Pierrepont. Adjunto, també un l’enllaç al lloc web https://www.nwscnotts.com

Aquí els alumnes podran gaudir d’activitats aquàtiques (wipeout) , caiac , rems, mini-golf i activitats d’equip. Tot un dia sencer d’aventura.

Aquí teniu un vídeo del Lagoon Wipeout

Horari

Preus

MULTI ACTIVITY CAMP
Inclou: classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges-excursions i transport de i a l’aeroport a Trent College, bitllet d’avió Barcelona – Birmingham –
Barcelona i assegurança de viatge.

2.495€ tot inclòs

 

INTENSIVE ENGLISH PROGRAMME:

Programa intensiu amb 12 hores addicionals setmanals. Les dotze hores addicionals proporcionen als alumnes una experiència d’aprenentatge més íntima en classes més petites, amb un màxim de 5 estudiants.

Inclou: classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges- excursions i transport de l’aeroport a Trent College i de Trent College a l’aeroport.

Open mind 2022

Reserva la teva plaça