Medieval Experience

Passem una nit al castell de Warwick, una experiència medieval per recordar.

Lloc

Trent college - Nottingham

Nottingham: és un municipi del Regne Unit, que pertany al comtat de Nottinghamshire, del qual n’és la capital. Situat a la regió d’East Midlands, està travessat pel Trent, que va des de Stoke-on-Trent fins Humber i és l’únic riu anglès que va cap al nord. El campus està a 15 minuts de la ciutat.

Trent College

El Trent College té uns amplis entorns a prop de Nottingham, la casa
de Robin Hood. Aquest centre acull alumnes internacionals durant els mesos de juliol i agost. Consta d’unes instal·lacions totalment equipades i adaptades.

Dates

Del 19 al 2 agost (grup)

Del 2 al 16 d’agost (grup)

O del 5 de juliol i al 23 d’agost (individual)

Edats

De 9-12 i de 13 a 18 anys.

Cursos

MULTI ACTIVITY CAMP: 15 hores de classe per setmana + activitats diverses + viatges.

INTENSIVE ENGLISH PROGRAME: 22 hores de classe per setmana. Especialització per la preparació d’examens oficials. Activitats + viatges.

Metodologia

La metodologia es variada, amb projectes i jocs, centrant l’atenció en les habilitats comunicatives orals. Hi ha tres hores de classe cada matí o 27 hores si és el curs intensiu.

Allotjament

En residència. Les habitacions són individuals o dobles amb nacionalitats mixtes. Banys compartits per cada dos o tres habitacions.

Viatges i excursions

Cambridge, Alton towers (parc d’atraccions i més), Warwick overnight stay, Outdoor adventure day.

Nit al castell de Warwick consisteix en visitar i explorar el castell medieval, fer activitats tant a dins com a fora, sopar i dormir dins del recinte. Aquí us poso un vídeo mostra https://www.warwick-castle.com/accommodation/ stay-at-warwick-castle.aspx

L’activitat a l’aire lliure serà una excursió diària a Holme Pierrepont. Adjunto, també un l’enllaç al lloc web https://www.nwscnotts.com

Aquí els alumnes podran gaudir d’activitats aquàtiques (wipeout) , caiac , rems, mini-golf i activitats d’equip. Tot un dia sencer d’aventura.

Aquí teniu un vídeo del Lagoon Wipeout

MULTI ACTIVITY CAMP: Inclou: classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges-excursions i transport de l’aeroport a Trent College i de Trent College a l’aeroport.

Consulta preus

INTENSIVE ENGLISH PROGRAMME:

Programa intensiu amb 12 hores addicionals setmanals. Les dotze hores addicionals proporcionen als alumnes una experiència d’aprenentatge més íntima en classes més petites, amb un màxim de 5 estudiants.

Inclou: classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges- excursions i transport de l’aeroport a Trent College i de Trent College a l’aeroport.

Consulta preus

Open mind 2020

Reserva la teva plaça