Junior English Camp

Queen’s Margaret es va establir el 1901 i es va traslladar a Escrick Park el 1949, i es va fer càrrec de la magnífica casa de camp que data del 1758. Ara, una de les poques escoles privades femenines a Anglaterra Queen’s Margaret pren el nom de la reina Margaret, la reina de Escòcia.

Queen’s Margaret, situada entre gairebé 75 hectàrees de parc, ofereix un lloc increíble, tranquil i ideal per aprendre.

L’Escrick Park és a només 6 km de la històrica i bonica ciutat de York i a poca distància de Manchester, Liverpool i la costa est d’Anglaterra.

Lloc i dates

York, del 20 de juliol al 3 d’agost.

York és una històrica ciutat fortalesa del nord de Yorkshire, Anglaterra, amb 198.000 habitants. En aquesta ciutat conflueixen els rius Ouse i Foss.

Veure més info de York

Edats

De 9 a 16 anys.

Metodologia

La metodologia és variada, amb projectes i jocs, centrant l’atenció en les habilitats comunicatives orals. Hi ha tres hores de classe cada matí. Els alumnes s’agruparan segons el nivell d’anglès. Es barregen les nacionalitats de la classe el màxim possible per fomentar la comunicació en anglès i l’amistat.

Les classes estan preparades i pensades a través de neuro-didàctica, on combinant les emocions.

l’atenció, la memòria, l’aprenentatge, la cooperació, la pràctica, els jocs i la creativitat dels alumnes s’aconsegueix gaudir i interioritzar la nova llengua junt amb altres cultures.

Activitats

Cada tarda i cada vespre els alumnes participen
de les activitats, concursos, balls, competicions i jocs varis on la dinàmica que es segueix provoca la comunicació i interacció entre tots els participants. Així com, la relació de grup. L’anglès és la llengua comuna que facilitarà aquesta comunicació i relació, degut principalment per les diferents nacionalitats dels alumnes.

Allotjament

A diferència dels altres centres, Queen Margaret’s és un campus tancat amb totes les instal·lacions i allotjament en pocs minuts. Recentment també ha rebut el premi Tatler pel ‘Millor menjar escolar’, fet que ens alegra enormement!! Cada residència dins del campus és diferent i les habitacions poden ser dobles o quàdruples.

Els banys són compartits i la proporció és de 1 per cada 4 alumnes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyants.

Viatges / Excursions

York – York Minster i The Castle Museum, Liverpool
– Beatles Museum, Whitby and Robin Hood’s Bay – Whitby Abbey (Dracula’s Castle), York – JORVIK Viking Centre

Preus

Inclòs

Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges- excursions i transport de l’aeroport a Uppingham i de Uppingham a l’aeroport.

Bitllet d’avió Barcelona-Manchester-Barcelona i assegurança de viatge.

2.300€ Tot inclòs

Horari

Open mind 2022

Reserva la teva plaça