English + STEAM

Escola i programa

El programa STEAM és molt més que incorporar ciència, tecnologia, enginyeria, arts i Matemàtiques al programa d’activitats de la tarda.

Els tallers STEAM impliquen les habilitats creatives i de pensament crític dels estudiants.

Com que a la Universitat de Galway, utilitzem totes les instal·lacions del campus i hem creat un programa de tarda que té una connexió amb les classes del matí. Alguns dels tallers de la tarda, que estan dirigits per professors qualificats, inclouen: Electrònica, Ciència, Cuina, Robòtica, Fotografia, Art, Teatre i Música, entre altres moltes opcions.
Les activitats de la tarda tenen lloc de 14:00 a 16:20 cinc dies a la setmana, i els estudiants surten de l’escola a les 16:30. Un dia a la setmana, els alumnes romandran a l’escola i faran una activitat a Galway. Els estudiants seran recollits en un punt acordat al voltant de les 19:00 i caminaran de tornada a la residència.

PROJECTE BASAT EN PROJECTES

Això significa que a les classes, els alumnes treballaran individualment o en grups durant diversos dies per explorar un tema i crear un producte digital (un blog, lloc web, vídeo o animació) que descriu la seva experiència, opinió i/o interpretació del tema. Aquests projectes plantegen als estudiants el desafiament de descobrir de què tracta el seu tema, planificar com ho mostraran, resoldre qualsevol problema tècnic i produir alguna cosa de la qual estiguin orgullosos de publicar.

La tecnologia és una eina en aquests projectes, però és en descriure els seus plans i el procés de realitzar-los on es desenvolupen les seves habilitats lingüístiques. Els projectes en grup significa que treballaran amb altres persones de diferents llocs i cultures per abordar col·laborativament els desafiaments que se’ls presenten i resoldre els problemes que es troben.

Les habilitats que desenvolupen durant la realització del projecte en grup també són un resultat clau, i això ho reconeixem als certificats de la nostra escola d’estiu juntament amb les habilitats tecnològiques i de comunicació.

TECNOLOGIA

Només fem servir la tecnologia quan pot ajudar a millorar els resultats d’aprenentatge; per captivar, informar i motivar els alumnes, així com proporcionar-los un context autèntic per practicar el llenguatge.

Considerem la tecnologia com un element essencial de les habilitats modernes de comunicació, que és el nostre principal focus. No ens dediquem a ensenyar programació ni codificació; simplement reconeixem als nostres cursos que la tecnologia és ara un element inescapable de les vides dels nostres aprenents, és per això que els demanem que portin els seus propis dispositius per utilitzar-los a les nostres classes.

Després d’aprendre com utilitzar-los amb un propòsit educatiu, poden portar aquestes habilitats a casa seva, de manera que no sigui només alguna cosa que hagin fet a l’estiu. També som conscients que un ús incorrecte de la tecnologia pot interferir en la comunicació, és per això que en alguns moments els dispositius han de ser guardats o compartits per assegurar que els aprenents treballin junts.

Lloc i dates

Galway, del 29 de juny al 13 de juliol 

2 setmanes

Galway, reconeguda com una de les ciutats més amigables del món, és la capital cultural de l’oest d’Irlanda i la porta d’entrada als parcs nacionals pintorescs de Connemara i el Burren. Aquesta encantadora ciutat medieval situada a la costa és el punt mig al llarg del Wild Atlantic Way i a només 2,5 hores de l’Aeroport de Dublín.

Coneguda com la Ciutat de les Tribus i Ciutat dels Festivals, Galway dóna una càlida benvinguda a persones de tot arreu per explorar els seus carrers empedrats i experimentar l’animada atmosfera dels músics i artistes que canten i ballen als carrers.

Celebrar el Galway International Arts Festival cada juliol atreu multituds d’hostes i artistes internacionals amb exposicions i actuacions increïbles, una «visita obligada» també pels nostres estudiants!

El Programa Cultural de Galway té lloc al campus de la Universitat de Galway, just al cor de la ciutat, allotjant els nostres estudiants a les seves modernes residències estudiantils.

Edats

De 12 a 17 anys.

Tardes i activitats de lleure

EXCURSIONS DE TOT EL DIA
Cada dissabte, tots els estudiants viatgen amb autocar privat en una excursió de tot el dia. Alguns dels llocs que visitem inclouen mostrar als nostres estudiants la natura i paisatge que Irlanda té per oferir.

Exemples d’excursions inclouen: Visita a la Ciutat de Dublín, als Cliffs of Moher, al Parc Nacional de Connemara, a l’Abadia de Kylemore i al Castell d’Athenry.

ACTIVITATS DE LA TARDA
Els alumnes tenen un programa intens amb cinc activitats de la tarda emocionants i participatives, a més de dues nits lliures supervisades.

Les dues nits lliures permeten tenir un temps de descans molt necessari, on els estudiants poden passar temps amb els seus amics després d’un dia intens de lliçons i activitats de la tarda o una excursió de tot el dia.

Algunes activitats inclouen:

 • Ruta a peu per la tarda.
 • Salts d’escapada.
 • Caça del tresor.
 • Discoteca.
 • Quizz de taula.
 • Música i ball irlandes (tradició a la Promenade).
 • Esports.

Allotjament

La residència al campus, Goldcrest Village, consisteix en apartaments lluminosos, àmplis i amb servei d’hostaleria a poca distància de la ciutat de Galway. Aquests apartaments consten de 4-6 habitacions individuals amb bany privat, a més d’una cuina compartida i una àrea de estar còmodament moblada. Totes les habitacions tenen un bany privat i estan equipades amb emmagatzematge integrat i un escriptori d’estudi. 

El programa inclou

 • Targeta de benvinguda i distintiu d’identificació d’estudiant.
 • 15 hores de classes setmanals, inclòs els materials i ús de maquinari informàtic.
 • Adreça electrònica @ domini.com i totes les subscripcions de programari.
 • Transfers i trasllats excursions i sortides de tots els dies.
 • Activitats de cap de setmana i de tarda.
 • Allotjament.
 • Esmorzar, dinar i sopar.
 • Certificació final de curs


CERTIFICACIÓ
Aquests certificats reconeixen l’ampli ventall d’habilitats que els estudiants desenvolupen durant el curs reconeguts internacionalment.

Habilitats de Comunicació (Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües)

Habilitats Tecnològiques (Marc Europeu de Competències Digitals)

Resolució Col·laborativa de Problemes (PISA)

2 setmanes: 2.990 €

Tres setmanes i tot inclòs.

Horari

Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente
Open mind 2024

Reserva la teva plaça