English + Football

Uppingham school té un centre esportiu escolar amb una superfície de 25 m, piscina, un gimnàs de 62 estacions, 3 pistes d’esquaix, un gimnàs, 2 sales de dansa, un pavelló esportiu i 12 pistes de tennis.

Els alumnes d’ English + football tenen l’ús de les parcel·les de gespa natural i artificial, així com el pavelló esportiu on calgui.

Lloc i dates

Uppingham, del 6 al 20 de juliol de 2021

Uppingham és una localitat petita al comtat de Rutland a l’East Midlands d’Anglaterra, es troba situada entre Leicester i Peterborough

Veure més info de Uppingham

Edats

De 12 a 17 anys.

Metodologia

Un fantàstic programa de Futbol i Anglès Plus amb Leicester City F.C.

Aquesta associació de primera divisió ofereixen el seu personal tècnic per a entrenar a jugadors internacionals. Seran 15 dies on els alumnes es beneficiaran d’entrenament expert!

Els estudiants rebran:

  • 20 hores d’entrenament a càrrec dels coach professionals del Leicester City.
  • Una combinació d’exercicis d’entrenament, teoria d’esports i desenvolupament esportiu del
    partit.
  • Ús de les instal·lacions de primera gamma i els camps de futbol d’Uppingham school.

Classes

Els estudiants de futbol seguiran les mateixes 15 hores per setmana de classes d’anglès com altres estudiants, amb la possibilitat d’ampliar els seus cercle d’amistat i millorar la llengua anglesa.

Activitats

Les sessions d’entrenament de futbol són a la franja diürna abans o després de les classes d’angles: reemplaçament de les activitats estàndard que fan altres estudiants. Tot i això, tots els estudiants tenen l’oportunitat de barrejar-se en activitats nocturnes combinades per a tothom!

Multi Sports

Els estudiants en tindran l’oportunitat practicar altres esports, per ajudar desenvolupar la seva comprensió tàctica i moviments fonamentals.

Tallers

Fora del camp, els estudiants aprendran més informació sobre el joc en una sèrie de tallers interactius inclosos com anàlisi de vídeo, què menja el futbolista i resistència i condicionament.

Viatges / Excursions

A l’abast de tot el Regne Unit, les excursions garanteixen que els estudiants obtinguin una oportunitat per veure i explorar més que una cultura futbolística amb nosaltres.

Els nostres professors lideren «guia d’excursió», que ajuden els alumnes a visitar i aprendre de les localitats i atraccions que visitem.

Staff

Que són entusiastes classificats de la FA i la UEFA.

Els entrenadors tenen molta experiència al món del futbol, ​​tant a nivell acadèmic com de base, el que significa que podran donar suport als estudiants de qualsevol nivell al llarg de la setmana.

Entrenaments

Les nostres sessions reflectiran el tipus de sessions que es lliuren a l’Acadèmia de LCFC, centrant-se en el desenvolupament de l’individu i l’equip. Un enfocament holístic s’adoptarà, centrant-se en la del jugador físic, psicològic, social, tàctic i fortaleses tècniques.

Horari

Preus

2.495€ Tot inclòs

Inclòs
Classes, activitats dirigides, material del curs, allotjament amb residència, tots els àpats, viatges, excursions i transport de l’aeroport de Birmingham a Uppingham d’anada i tornada. Professor/a acompanyant durant tota l’estada.

Bitllets d’avió Barcelona – Birmingham – Barcelona

*Preu canvi de la lliura és de 1,17€

Open mind 2021

Reserva la teva plaça