Adventures Camp

Gaudeix d’una immersió amb multi activitats esportives i una inoblidable visita al parc de Harry Potter entre altres localitats properes

L’Uppingham School va ser fundada el 1584 i és una de les escoles privades líders del Regne Unit.

L’escola forma part de la ciutat d’Uppingham i està situada a poc més de 2 hores al nord de Londres, al cor del país. Nottingham, Leicester i Birmingham són a una hora.

L’Uppingham School és un entorn idíl·lic i segur per als estudiants. Els edificis moderns i antics s’assenten en bells jardins a pocs minuts a peu de la ciutat tranquil·la que ofereix totes les comoditats necessàries.

Lloc i dates

Uppingham
Del 2 al 16 de juliol
(2 setmanes.)

Del 2 al 23 de juliol
(3 setmanes)

Uppingham és una localitat petita al comtat de Rutland a l’East Midlands d’Anglaterra, es troba situada entre Leicester i Peterborough

Veure més info de Uppingham

Edats

De 9 a 17 anys.

Metodologia

La metodologia és variada, amb projectes i jocs, centrant l’atenció en les habilitats comunicatives orals. Hi ha tres hores de classe cada matí. Els alumnes s’agruparan segons el nivell d’anglès. Es barregen les nacionalitats de la classe el màxim possible per fomentar la comunicació en anglès i l’amistat.

Adjunt horaris de les activitats, classes i viatges.

Les classes estan preparades i pensades a través de neuro-didàctica, on combinant les emocions, l’atenció, la memòria, l’aprenentatge, la cooperació, la pràctica, els jocs i la creativitat dels alumnes s’aconsegueix gaudir i interioritzar la nova llengua junt amb altres cultures.

Activitats

Cada tarda i cada vespre els alumnes participen
de les activitats, concursos, balls, competicions i jocs varis on la dinàmica que es segueix provoca la comunicació i interacció entre tots els participants. Així com, la relació de grup. L’anglès és la llengua comuna que facilitarà aquesta comunicació i relació, degut principalment per les diferents nacionalitats dels alumnes.

Allotjament

En residència perquè és una bona oportunitat de conviure amb nens i nenes d’altres països.
Hi ha cases-residència dins del campus i a cada residència hi ha grups d’alumnes de vàries nacionalitats. Les habitacions poden ser individuals, dobles o triples. Els banys són compartits i la proporció és de 1 per cada 5 alumnes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyants. 

adventures camp metodologia

Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges-excursions i transport de l’aeroport a Uppingham i de Uppingham a l’aeroport. Bitllet d’avió Barcelona-Birmingham-Barcelona i assegurança de viatge.

Preus

2295 € (2 setmanes)
Tot inclòs

Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges i excursions, transport de i a l’aeroport, Vols i assegurança de viatge.

2600€ + vols (3 setmanes)

Open mind 2020

Reserva la teva plaça