Adventures Camp

Gaudeix d’una immersió amb multi activitats esportives i de sis sortides culturals per la zona, incluint un dia sencer a Londres

L’Uppingham School va ser fundada el 1584 i és una de les escoles privades líders del Regne Unit.

L’escola forma part de la ciutat d’Uppingham i està situada a poc més de 2 hores al nord de Londres, al cor del país. Nottingham, Leicester i Birmingham són a una hora.

L’Uppingham School és un entorn idíl·lic i segur per als estudiants. Els edificis moderns i antics s’assenten en bells jardins a pocs minuts a peu de la ciutat tranquil·la que ofereix totes les comoditats necessàries.

Lloc i dates

Uppingham, del 6 al 20 de juliol

Uppingham és una localitat petita al comtat de Rutland a
l’East Midlands d’Anglaterra, es troba situada entre Leicester i Peterborough

Veure més info de Uppingham

Edats

De 9 a 17 anys.

Metodologia

Un fantàstic programa de Futbol i Anglès Plus amb Leicester City F.C.

Aquesta associació de primera divisió ofereixen el seu personal tècnic per a entrenar a jugadors internacionals. Seran 15 dies on els alumnes es beneficiaran d’entrenament expert!

Els estudiants rebran:

  • 20 hores d’entrenament a càrrec dels coach professionals del Leicester City.
  • Una combinació d’exercicis d’entrenament, teoria d’esports i desenvolupament esportiu del partit.
  • Ús de les instal·lacions de primera gamma i els camps de futbol d’Uppingham school.

Classes

Els estudiants de futbol seguiran les mateixes 15 hores per setmana de classes d’anglès com altres estudiants, amb la possibilitat d’ampliar els seus cercle d’amistat i millorar la llengua anglesa.

Activitats


Les sessions d’entrenament de futbol són a la franja diürna abans o després de les classes d’angles: reemplaçament de les activitats estàndard que fan altres estudiants. Tot i això, tots els estudiants tenen l’oportunitat de barrejar-se en activitats nocturnes combinades per a tothom!

Multi Sports

Les sessions d’entrenament de futbol són a la franja diürna abans o després de les classes d’angles: reemplaçament de les activitats estàndard que fan altres estudiants. Tot i això, tots els estudiants tenen l’oportunitat de barrejar-se en activitats nocturnes combinades per a tothom!

Horari

adventures camp metodologia

Tallers

Fora del camp, els estudiants aprendran més informació sobre el joc en una sèrie de tallers interactius inclosos com anàlisi de vídeo, què menja el futbolista i resistència i condicionament.

Viatges / Excursions

A l’abast de tot el Regne Unit, les excursions garanteixen que els estudiants obtinguin una oportunitat per veure i explorar més que una cultura futbolística amb nosaltres.

Els nostres professors lideren «guia d’excursió», que ajuden els alumnes a visitar i aprendre de les localitats i atraccions que visitem.

Preus

Inclòs

Classes, activitats dirigides, material del curs, allotjament amb residència, tots els àpats, viatges, excursions i transport de l’aeroport de Birmingham a Uppingham d’anada i tornada. Professor/a acompanyant durant tota l’estada.

No inclòs
Bitllets d’avió Barcelona – Birmingham – Barcelona *Preu canvi de la lliura és de 1,17€

2.225€ + vols (2 setmanes)
1.195€ + vols (1 setmana)

*Preu canvi de la lliura és de 1,17€

Open mind 2022

Reserva la teva plaça