Adventures Camp

Gaudeix d’una immersió amb multi activitats esportives i de sis sortides culturals per la zona, incluint un dia sencer a Londres

L’Uppingham School va ser fundada el 1584 i és una de les escoles privades líders del Regne Unit.

L’escola forma part de la ciutat d’Uppingham i està situada a poc més de 2 hores al nord de Londres, al cor del país. Nottingham, Leicester i Birmingham són a una hora.

L’Uppingham School és un entorn idíl·lic i segur per als estudiants. Els edificis moderns i antics s’assenten en bells jardins a pocs minuts a peu de la ciutat tranquil·la que ofereix totes les comoditats necessàries.

Lloc i dates

Uppingham, del 20 de juliol
al 4 d’agost 2021

Uppingham és una localitat petita al comtat de Rutland a
l’East Midlands d’Anglaterra, es troba situada entre Leicester i Peterborough

Veure més info de Uppingham

Edats

De 9 a 17 anys.

Metodologia

La metodologia és variada, amb projectes i jocs, centrant l’atenció en les habilitats comunicatives orals. Hi ha tres hores de classe cada matí. Els alumnes s’agruparan segons el nivell d’anglès. Es barregen les nacionalitats de la classe el màxim possible per fomentar la comunicació en anglès i l’amistat.

Adjunt horaris de les activitats, classes i viatges.

Les classes estan preparades i pensades a través de neuro-didàctica, on combinant les emocions,
l’atenció, la memòria, l’aprenentatge, la cooperació, la pràctica, els jocs i la creativitat dels alumnes s’aconsegueix gaudir i interioritzar la nova llengua junt amb altres cultures.

Activitats

Cada tarda i cada vespre els alumnes participen de les activitats, concursos, balls, competicions i jocs varis on la dinàmica que es segueix provoca la
comunicació i interacció entre tots els participants.
Així com, la relació de grup. L’anglès és la llengua comuna que facilitarà aquesta comunicació i relació, degut principalment per les diferents nacionalitats dels alumnes.

Allotjament

En residència perquè és una bona oportunitat de conviure amb nens i nenes d’altres països. Hi ha cases-residència dins del campus i en cada residència hi ha grups d’alumnes de vàries
nacionalitats. Les habitacions poden ser individuals, dobles o triples. Els banys són compartits i la proporció és de 1 per cada 5 alumnes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyants.

Horari

adventures camp metodologia

Viatges / Excursions

Leicester – National Space Centre – London – The Shad + creuer pel Tàmesis o London Eye -Sheffield – visita per la ciutat i entrada al Kelham Island Museum – Nottingham – visita a la ciutat de Nottingham – Cambridge – tour per la ciutat i entrada al College – Lincoln – Castell de Lincoln.

Preus

1.995€ + vols

Inclòs
Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges, excursions i transport de l’aeroport a Uppingham i de Uppingham a l’aeroport.
Professor/a acompanyant durant tota l’estada.

No inclòs
Bitllet d’avió Barcelona-
Birmingham-Barcelona i assegurança de viatge.

*Preu canvi de la lliura és de 1,15€

Open mind 2021

Reserva la teva plaça