ACT OUT CAMP

Rugby Theatre Campus

Entrenadors i professors amb experiència, tallers desafiants i una àmplia gamma d’habilitats creatives i d’interpretació. És un programa dissenyat per donar-te molts imputs i punts forts per l’expressió creativa.

Staff

Està format per professionals del sector per facilitar tallers atractius i perspicaços. I per a garantir una formació professional d’alta qualitat contractem coaches amb experiència en aquesta industria del teatre.

Metodologia

Narració de contes de diversos gèneres

Amb l’ajut d’especialistes en narrativa, la paraula i la narració de no-ficció, explorarem tècniques punteres a escriure i actuar per convertir-se en expert contacontes.

Producció tècnica

Ets tímid o tímida? Cap problema! Seràs responsable de les feines entre bastidors també, inclosa la direcció, el rodatge i l’edició dels vostres curtmetratges. Fins i tot es podria guanyar un premi als Duseys!

Socialització

Des de presentar els vostres projectes al nostre Duseflix executius, a caminar per la catifa vermella al festival de cinema de “Act Out Camp”, estaràs envoltat de persones amb interessos similars als teus.

Allotjament

En residència perquè és una bona oportunitat de conviure amb nens i nenes d’altres països. Hi ha cases-residència dins del campus i en cada residència hi ha grups d’alumnes de vàries
nacionalitats.

Les habitacions poden ser individuals, dobles o triples. Els banys són compartits i la proporció és de 1 per cada 5 alumnes. Allí també estem allotjats els professors, monitors de lleure i els professors acompanyants.

Preu

1.020€ + vols

Inclòs
Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges, excursions i transport de l’aeroport a Rugby d’anada i tornada.

No inclòs
Bitllet d’avió Barcelona- Birmingham-Barcelona i assegurança de viatge.

*Preu canvi de la lliura és de 1,15€

HORARI

Open mind 2020

Reserva la teva plaça