Countryside Experience

L’escola és una empresa de propietat familiar fundada el 2004.

És una escola d’idioma anglès acreditada reconeguda per ACELS, un servei de Qualitat i Qualificacions Irlanda, per a l’ensenyament d’idiomes anglesos (ELT).

games room

Lloc i dates

Kanturk – del 26 de juny al 10 de juliol.

Kanturk, localitat petita i tranquil·la d’àmbit rural del sud d’Irlanda. El Camp de Cork està situat al cor de la petita ciutat de Kanturk, al nord de Cork. Hi trobarem diversió i seguretat per a tots els alumnes. Es troba a només 10-15 minuts de les instal·lacions municipals, com ara un centre d’esports d’aigua a l’aire lliure, estadis d’equitació, piscines, clubs de golf, esports de rugbi i gaèlic , entre altres.

Edats

De 10 a 16 anys.

Allotjament

En residència, que ens ofereix una bona oportunitat de conviure amb nens i nenes d’altres països, els monitors també estan allotjats aquí.

RESIDÈNCIA: El campament- residència compta amb 33 dormitoris, dos blocs d’aules al recinte tancat, menjador, sala d’oci, sales de jocs, aules d’informàtica, aula d’arts, 3 hectàrees de camps de joc i una entrada privada amb càmeres de seguretat. Habitacions de 2,4 o 6.

Activitats i excursions

ACTIVITATS: esports irlandesos, cultura irlandesa, música i ball irlandesos, música irlandesa en directe, xiulet de llauna, concerts, disco, etc.

EXCURSIONS: Doneraile Wildlife Park & Mallow Castle, Blarney Castle / Ballyhass Lakes Outdoor Centre d’Activitats, Natació / Golf, platja de Ballybunion.

VIATGES: Killarney Co. Kerry (castell de Ross. Mucross Parc nacional, cascada de Torc i compres) o Titanic Experience Cobh & Cork City Visita guiada i compres.

Sempre amb membres de l’escola que acompanya al grup en les activitats i sortides.

Metodologia

 

La metodologia és variada, amb projectes i jocs, centrant l’atenció en les habilitats comunicatives orals. Els alumnes s’agruparan segons el nivell d’anglès i es barregen les nacionalitats de la classe el màxim possible per fomentar la comunicació en anglès i l’amistat.

CLASSES ANGLÈS: 20 sessions (15 hores) d’anglès general a la setmana

En resum... inclòs al preu

• Classes d’anglès de 9 a 13 h

• Classes de nacionalitat mixta.

• Activitats molt variades

• Sortides de mig dia de dilluns a divendres i els dissabtes de dia sencer.

• Informe i certificat en finalitzar l’estada de l’estudiant.

• Allotjament en família, habitació compartida amb un jove d’una altra nacionalitat en pensió completa O

• Allotjament en residència amb habitacions compartides amb joves de nacionalitat mixta.

• Dinar calent a l’escola, de dilluns a divendres. • 24 h servei d’emergència.
• Professor/a acompanyant durant tota l’estada.

Preus

2 setmanes:
1790€ + vols

Classes, activitats dirigides, material del curs, residència, allotjament, tots els àpats, viatges- excursions i transport de l’aeroport a Kanturk.

No inclòs: Vols Barcelona – Cork – Barcelona i assegurança de viatge.

Open mind 2022

Reserva la teva plaça