Que has de tenir en compte per aprofitar al màxim la teva estada en un summer camp a Anglaterra

A continuació et deixem algunes recomanacions:

Quins objectius?: Abans de partir, és important que et plantegis què vols aconseguir durant el la teva estada. Potser vols millorar el teu anglès, fer amistats internacionals, aprendre una nova activitat esportiva o cultural, etc. Si tens clar el teu objectiu, serà més fàcil centrar-te en ell i aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix el campament.

Nivell d’anglès: Si el teu objectiu és millorar el teu nivell d’anglès, és important que busquis un programa que ofereixi classes d’anglès adaptades al teu nivell. Així, podràs aprendre en un entorn adequat i progressar en la teva fluïdesa i comprensió de la llengua.

Activitats: Els summer camps a Anglaterra ofereixen una gran varietat d’activitats, des de esports fins a tallers de teatre o música. Escull aquelles que t’interessin més i aprofita l’oportunitat per aprendre noves habilitats i conèixer gent nova.

Convivència: Els summer camps també són una oportunitat per conviure amb persones de diferents països i cultures. Fes el possible per relacionar-te amb altres participants i compartir les teves experiències i interessos.

Aventura: A Anglaterra hi ha molts llocs per explorar i descobrir. Aprofitar el temps lliure per visitar llocs d’interès, com ara parcs naturals, ciutats històriques o platges, pot ser una manera d’enriquir la teva experiència i conèixer millor la cultura britànica.

Seguretat: Recorda que estàs en un país estranger i que és important seguir les normes de seguretat del campament i del país. Mantingues-te sempre acompanyat amb els teus monitors o el nostre professor/a que estarà amb vosaltres durant tots els dies. No et desviïs dels llocs segurs i segueix les recomanacions dels responsables.

En resum, per aprofitar al màxim la teva estada en un summer camp a Anglaterra, és important tenir clars els teus objectius, escollir activitats que t’interessin, conviure amb persones de diferents països i cultures, explorar llocs nous i seguir les recomanacions dels responsables de cada programa.

Inter Estades
Inter Estades