Anglès amb família

Lloc

Killarney és una ciutat petita, antiga, vibrant i emocionant amb molt d’oferta als turistes en forma de compres, excursions, restaurants, hotels i entreteniment. A més té un parc nacional de 22.000 acres, amb llacs, rius i muntanyes.

Killarney, és una ciutat del comtat de Kerry, a Irlanda, forma part del Parc Nacional de Killarney. Els monuments més destacats són la catedral de Santa Maria, el castell de Ross i l’abadia i la residència Muckross. Pel que fa a l’entorn natural, cal destacar el conjunt de llacs de Killarney, la cascada de Torc i el Gap of Dunloe.

La població va rebre un premi mediambiental, atorgat pel ministeri d’aquest àmbit del govern irlandès, el 2007, cosa que li ha permès incrementar l’atractiu turístic.

Per més informació sobre la ciutat: http://www.killarney.ie/

Lloc i dates

Killarney, juliol i agost

Recomano aquest programa si teniu fills petits o adolescents i busqueu una destinació de vacances per estar tots junts i aprendre anglès alhora.

Aquesta escola de Killarney és de les poques escoles d’idiomes a Irlanda que poden fer cursos en família.

Edats

Adults , adolescents i petits a partir de 3 anys.

Escola

L’escola per a adults és un lloc agradable per estudiar tranquil, ja que s’assembla més a una casa que a una escola.

Les mides de la classe són petites, entre 1 i 6 estudiants de setembre a juny i entre 6 i 10 estudiants de juliol a agost. La capacitat màxima d’alumnes al centre és de 40, per tant les places són limitades.

L’atenció a l’alumne és quasi individualitzada i l’ambient és molt relaxat. Els professors poden donar una major atenció als estudiants i de trobar material que s’adapti molt més a la classe en general.

Per la tarda, mentre els vostres fills/es fan activitats, si voleu estudiar, podeu estar a la biblioteca, a la zona d’autoestudi amb accés a Internet i wifi. O bé, llogar bicicletes per explorar el parc nacional o visitar la ciutat. O també, seguir les activitats amb ells. De fet hi ha un ampli ventall de possibilitats. Ho parlem?

 

Classes per adults

L’Escola pot oferir una tria de tres cursos a temps complet diferents.

15 hores d’anglès general a la setmana en un grup

30 hores d’anglès general a la setmana en un grup

15 hores d’anglès general en grup + 15 hores d’activitats a la tarda a la setmana (només a Pasqua i a l’estiu)

Classes particulars

Si enlloc de fer classes en petit grup, preferiu quelcom més específic o més intens, és possible rebre classes particulars (1-1) per la tarda. Podeu decidir, per endavant, quantes classes voleu fer i què voleu treballar concretament en aquell moment, com pot ser anglès general o quelcom més específic com ara la pràctica de pronunciació, anglès comercial, mèdic o legal.

Activitats i excursions

Durant l’estiu l’escola d’anglès de Killarney desenvolupa diversos programes d’activitats per a totes les franges d’edat. Tenim programes separats per a adults, adolescents o nens petits.

Les activitats típiques inclouen:

• Visita guiada al parc nacional de Killarney en cotxe, o bé amb bicicleta.

• Taller de cuina irlandesa

• Aprendre a tocar algun instrument musical irlandès.

• Taller de dansa irlandesa.

• Visita a Muckross Abbey, Muckross House i les vistes sobre el llac amb el mateix nom.

• Visita a les granges tradicionals de Muckross

• Visita al castell de Ross i a l’illa de Inisfallen

• Visita al museu de Tralee i Geraldine.

• Visita al parc de Millstreet, recórrer amb un petit tren el parc rural.

• Viatges de dissabte: viatges a Cork, Blarney, Glengarif, Illa Garinish,l’Anell de Kerry i la península de Dingle.

• Totes les activitats estan supervisades per líders experimentats, i alhora acompanyats per els mateixos professors d’anglès, que donen l’oportunitat de practicar l’anglès en un entorn més relaxat i informal.

Anglès per alumnes de 3 a 12 anys

El currículum en llengua anglesa dels nens està dissenyat perquè l’aprenentatge de l’idioma sigui divertit i estimulant. Combina metodologia comunicativa amb joc de rol, cançons i jocs per garantir que els nens surtin amb una sensació positiva de la seva experiència.

Activitats per als petits

Les activitats inclouen:

  • Jaunting car, per passejar per Killarney amb cavall i carro per veure els llocs d’interès turístic i seguit de temps de joc al parc Knockreer.

  • Visita a la masia de mascotes, on tenen la possibilitat de tocar i subjectar tota una varietat d’animals des de gats, xais fins a muntar un petit pony.

  • Danses irlandeses amb monitor, activitat d’èxit assegurat!

  • Drama, és una activitat setmanal d’èxit que permet als nens utilitzar el llenguatge que han estat aprenent a classe a través del joc de rol i l’actuació.

  • Arts, es tracta d’una activitat setmanal dirigida. Es podran fer titelles, joies, màscares i targetes i pintar-se la cara.

  • Visita al castell de Ross i a l’illa d’Inisfallen, es tracta d’un viatge màgic a un dels castells més bonics d’Irlanda a la riba de Lough Leane (el llac més gran de Killarney) i després a través de l’aigua en un petit vaixell a motor fins a la meravellosa illa Inisfallen. A l’illa als nens exploren les antigues runes de l’església i segueixen el camí antic a través de boscos antics.

  • Podeu acompanyar els vostres fills en aquestes activitats si voleu, sempre que informeu la secretaria amb antelació i pagueu els costos d’entrada addicional. Cal destacar, però, que la majoria d’aquestes activitats no serien adequades per a adults i que el personal d’escola té una supervisió adequada sobre totes les activitats.

Metodologia

 

La metodologia és variada, amb projectes i jocs, centrant l’atenció en les habilitats comunicatives orals. Els alumnes s’agruparan segons el nivell d’anglès i es barregen les nacionalitats de la classe el màxim possible per fomentar la comunicació en anglès i l’amistat.

CLASSES ANGLÈS: 20 sessions (15 hores) d’anglès general a la setmana

Viatges de dissabte

El programa d’activitats també inclou una excursió d’un dia cada dissabte que és la mateixa que la del programa d’activitats per a adults. Per normes de seguretat i salut, és important que els pares acompanyin qualsevol menor de 12 anys.

Allotjament en família

Les famílies d’acollida són molt conegudes pel personal de l’escola per garantir la comoditat i benestar dels alumnes fora de l’horari de classe. Viure en família d’acollida és molt diferent de quedar-se en un allotjament. Estan amb una família sereu un hoste, però al mateix temps tractat com a membres de la família, per la qual cosa és molt fàcil que us sentiu com a casa.

Habitació

Tots els estudiants tenen habitacions individuals,
tret que se sol·liciti el contrari. El dormitori inclou un escriptori / taula per estudiar, un emmagatzematge adequat per a la roba i un llit còmode amb roba de llit neta i proporcionada almenys una vegada per setmana.

Un bany a la vostra disposició cada dia. Si us plau, comproveu amb la família el moment més adequat per utilitzar el bany, especialment els matins.

Es preveu que es mantingui l’habitació ordenada i que feu el llit cada dia. També podríeu ajudar la vostra família amb feines petites com netejar la taula després de l’àpat, etc.

Menjars

Els horaris habituals de menjar són de 17:30 a 19:30. Depèn de cada família i s’organitza segons cada cas.

Bugaderia

Tots els alumnes tenen accés a bugaderia s’inclourà a la família.

Consulta preus

Open mind 2020

Reserva la teva plaça